Supporters

Ik rijd Endurance en zoals je hebt kunnen lezen op de eerste pagina wil ik daarin hoog komen. Natuurlijk kan ik dat niet alleen en word ik door mensen geholpen. Deze mensen zijn mijn supporters, ik noem het supporters omdat in het engels to support betekent; ondersteunen en helpen. En dat is exact wat zij doen!

Op deze pagina gaan we die mensen eren en in het zonnetje zetten, de grooms niet. Want grooms zijn te belangrijk, die hebben een aparte pagina.
Ik ben deze mensen daar erg dankbaar voor en ik hoop dat jullie ook een kijkje nemen op hun sites als ze dat hebben!

Hartslagmetershop Bij hen krijg ik sport eten (met van die energie). Zij verkopen ook hartslagmeters die wij in de training en de wedstrijd gebruiken.

The Kossack Stud Dit is de fokkerij waar Voltrack gefokt is en waar Patent te koop stond. De eigenaar, Rob Den Hartog helpt ons op allerlei vlakken uit de brand. En natuurlijk volgt hij de wedstrijd ervaringen van Voltrack en Patent op de voet!

Pronafit Wij voeren onze paarden Paardfit, wat een erg belangrijk middel voor ons is, bij de mensen heet het Brooddrank en daarop heeft pappa vroeger hardgelopen, en nu voeren we dat aan de paarden. Ook maken ze Nevalan voor ons, dat nevelen we op het stalbed, tegen de ammoniakgeur, want ammoniak is heel slecht voor de luchtwegen en het is vliegenspray, voor als er veel dazen ofzo zijn, dan spuiten we het over de paarden.

Désirée Hanen en Marjolijn De Rooy verdienen ook een plaats op mijn site! Zij helpen mij op het Endurancetrainingsgebied. Beiden rijden hoog Endurance. Marjolijn De Rooy is de bazin van het C-kader, dus als je ooit in het C-kader wil komen dan moet je bij haar wezen! Désirée Hanen zit in de TCEN (Topsport Commissie Endurance Nederland) en zij houdt zich bezig met de jeugd, als je in het Young Riders team wil komen moet je haar zeker te vriend houden! (Désirée zei toen ze dit las: 'Niks te vriend houden, RIJDEN moeten ze!!!')

Dan hebben we natuurlijk nog Solange Schrijer! Zij is onze paardenfysiotherapeut, geeft veel advies en behandelt onze paarden. Eens per jaar komt ze langs en kijkt wat de paarden nodig hebben, dan geeft ze ze een behandeling, dan komt ze nog een paar keer langs en dan kunnen ze er weer een heel wedstrijdseizoen tegenaan!

Dokter Stolk mag ook niet ontbreken, hij is onze dierenarts en we willen hem nooit meer kwijt! Hij gaat op een geweldige manier met paarden (en mensen) om! Hij legt alles heel duidelijk uit en daar leer je veel van.

En de hoefsmid is ook erg belangrijk, onze hoefsmid, Gerard van de Wolfshaar mag ook niet ontbreken, want zonder ijzers kunnen wij onze paarden niet goed trainen, want elke keer als we naar het bos gaan voor een lange training moeten we ook een halfuur over straat, zonder ijzers zouden de hoeven veel te hard slijten.

Dan hebben we nog Jan Kan en Wim Huybers, dat zijn 2 fotografen die wij een beetje kennen en waarvan wij foto`s hebben met onze paarden erop. Heeft u een arabisch volbloed dat heeft geraced of nog raced? Dan hebben zij vast wel foto`s van hem!

Wil je ook supporter worden?? Dan krijg je zo nu en dan een nieuwsbrief over hoe het met mij en de paarden gaat. Als je dat wilt, Mail mij!!!

 

Alle rechten voorbehouden door de webmaster, betreffende guinnifer. Als je iets van mijn site wil kopieren, gelieve aan mij te vragen via mail.