Contact

Mocht je na deze site gelezen te hebben nog niet genoeg van mij hebben of heb je nog vragen dan kan je mij natuurlijk mailen! Heb je opmerkingen ofzo, dat mag je me ook allemaal mailen!

Mijn mailadres: guinnifer @ fuld.net

Het is geen clickable link omdat mijn kleine mailbox vol wordt gepropt met allemaal reclamezooi (kortom: spam) en daar zit ik niet op te wachten. Dus moet je mijn mailadres wel even zelf in je mailer intikken!

Maar ik hoor graag de mening van anderen over mijn site en natuurlijk vind ik het ook leuk om over paarden te kwebbelen! Vragen zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden (dat doe ik met al mijn mail) Dus mail me nu maar gauw!

Ik heb ook nog een nieuwsbrief die ik heel onregelmatig verstuur, je krijgt ongeveer een keer in de maand een mailtje over hoe het met mij en de paarden gaat. In de winter wat minder omdat het dan winterstop is en er weinig te vertellen valt, maar in de zomer weleens vaker omdat ik dan verslagen over de wedstrijden mail. Dus wil je dat? Stuur mij dan een mailtje waarin je zet dat je de nieuwsbrief wil!