Wij hebben sinds 1994 paarden. Eerst 2 KWPNers, op dit moment hebben we 2 Arabieren. Voltrack, een Russische Volbloed Arabier. En Patent, ook een Russische Volbloed Arabier, hem hebben we sinds september 2002.

Wij rijden Endurance met de twee arabieren.  Eerst hadden we ook nog  KWNers, Jopie, die hebben we niet meer sinds december '03. Daarvoor Hercules, maar die is dood. Voor Hercules hadden we Jopie en Hamara, toen Jopie en Hercules, dan Voltrack, Jopie en Hercules en daarna Jopie, Voltrack en Patent en nu Voltrack en Patent.

Eventjes in het kort over onze paarden in het algemeen.
We zijn begonnen met 2 KWPNers, na ongeveer een jaar kreeg er een iets ergs aan haar been en we hebben haar toen ingeruild voor een andere KWPNer en  we hebben toen na 4 jaar een Arabier erbij gekocht. In 2002 is een van de KWPNers naar de slager gegaan en hebben we een tijdje gezocht en nu er weer een Arabier erbij gekocht.
Met onze paarden rijden we Endurance, dat is een soort marathon te paard.

Voltrack en Patent samen, winter 2003

 

Alle rechten voorbehouden door de webmaster, betreffende guinnifer. Als je iets van mijn site wil kopieren, gelieve aan mij te vragen via mail.